Autobedrijf HBos

De Stroet 3, Lunteren

Werkplaats

De werkplaats is in een autobedrijf het hart van de zaak. Zo ook bij Autobedrijf H. Bos. Wij zijn uit liefde voor auto’s en techniek monteurs geworden. Het logische gevolg was dan ook, na ervaring op te hebben gedaan bij andere garages en autobedrijven, om een eigen autobedrijf te beginnen. Omdat we houden van techniek, vinden we het ook leuk om aan meerdere soorten voertuigen te werken. Zo zijn we niet alleen thuis in reparatie en onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens Ook opleggers en trekkers (kleinere trucks voor BE rijbewijs) en groot materieel als shovels en mini-gravers zijn geen enkel probleem voor onze vakmensen. Klik hier om een afspraak te maken .

Vertrouwd & voordelig

Ons autobedrijf wijkt een beetje af van de gemiddelde garage of merkdealer die u kent. In dergelijke bedrijven draait de bedrijfsvoering om de showroom. Bij Autobedrijf H. Bos draait het om de werkplaats. Sterker nog, we hebben geen showroom. Wel hebben we een zeer aantrekkelijk uurtarief voor onze monteurs en faire prijzen voor de onderdelen die we gebruiken. We nodigen u graag uit om onze dienstverlening zelf eens te ervaren. Op onze referentiepagina  kunt u lezen hoe onze klanten ons bedrijf beoordelen.

Zeker op weg met de juiste wagen

Vanuit onze kennis en kunde helpen we u met uw wens voor comfortabel, praktisch en betrouwbaar vervoer. Voor het vervoer van personen en voor goederenvervoer, u kunt bij ons terecht. Klik hier ons aanbod nieuwe en gebruikte bedrijfswagens  en personenauto’s .


»Ik wil een afspraak maken
»Ga naar contactpagina